45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben we een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Activiteiten

 • Kids
 • Workshops
 • Lessen

  Bij ons kunt u zowel privé als in een groep rijles volgen. We geven les in de binnen- of buitenmanege, afhankelijk van het weer. U rijdt daarbij op één van onze paarden of pony's. Of op uw eigen paard.

  In de dressuurlessen wordt veel aandacht gegeven aan de basis van het paardrijden, de dressuur. Daarnaast geven we speciale springlessen zowel in de manege als op onze crossbaan. Ook geven we aparte lessen voor ruiters die graag in het bos willen rijden, zodat deze ruiters goed voorbereid zijn op het buitenrijden

  Privé-les op een manegepaard of (privé)les op uw eigen paard / pony is natuurlijk ook mogelijk.

  Rijlessen worden gegeven vanaf de leeftijd van 8 jaar. De jongeren rijden in de middaguren, de volwassenen in de ochtend en avonduren.

  Elke week wordt er geoefend in het voltigeren en de mogelijkheid wordt geboden om aan eigen wedstrijden mee te doen. Voltigeren is uitermate geschikt voor de jeugd die nog geen 8-9 jaar is. Deze lessen worden op de vrijdagmiddag gegeven vanaf 17.00 uur. Kom eens kijken !!!!!

  Gevorderden die voor het eerst bij ons komen, kunnen eerst aan een proefles (groepsles) deelnemen om de sfeer te proeven en de kwaliteit te beoordelen. Na de eerste proefles kunnen we in overleg met u een passende lesgroep uitzoeken. De lesgroepen zijn namelijk ingedeeld naar niveau en leeftijd.

  Hieronder lees u meer over onze paardrijdcursussen voor beginnende ruiters. Er is een speciaal programma voor volwassenen en voor kinderen.

   
 • Cursussen

  Voor alle cursussen geldt !!!!

  • U kunt met uw eigen paard meedoen, heeft u geen eigen paard dan kunt u altijd een van onze paarden gebruiken, de kosten blijven gelijk !!!
  • Prijzen zijn inclusief BTW, lekkere lunch, eventueel te gebruiken paarden of stalling voor uw paard en naslagwerk.
Gerealiseerd door Studio Staalkaart