45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Bewust rijden / Training en scholing

Op 21, 22, juni en op 06 en 22 juli !!  Lessen bewust paardrijden door Martin Grift

banner_chris


Een belangrijke basis ligt in de volgende benadering: vraag niet wat je paard voor jou kan doen, maar vraag jezelf af wat je kunt doen voor je paard. 
Chris Irwin's lessen en cursussen zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten: Een paard leeft in het hier en nu en is zich altijd bewust van alles in zijn omgeving.
Communicatie tussen paarden verloopt heel veel via subtiele lichaamstaal van 'blocking, pushing en drawing'. Door dat te leren zien, te begrijpen en te gebruiken kom je tot een samenspel met je paard op basis van respect en vertrouwen. Een paard moet zichzelf ontspannen en daarbij goed en makkelijk buigen in zijn hele lichaam. Het paard zal dan niet alleen zijn lichaam goed gebruiken, maar ook beter in zijn vel zitten. Overigens is het duidelijk aangeven van grenzen voor het paard bij deze training een essentieel onderdeel.
Dit alles wordt gebruikt bij grondwerk, longeren en bij het rijden. Door middel van training en het gymnastiseren van het paard en de ruiter kom je tot een balans waarbij het paard en de ruiter tot een optimaal samenspel komen.
Stal Mansour geeft dagcursussen en privelessen op deze basis. De cursus wordt gegeven door lesgevers die "Zilver" en "Goud" gecertificeerd zijn door Chris Irwin.

Voor aanmeldingen als  toeschouwer, privelessen, een of meerdaagse cursussen van door Chris Irwin opgeleide en gecertificeerde instructeurs of van Chris Irwin zelf kunt u ons mailen of op ons prikbord opgeven.

 Chris_Irwin


Kijk ook eens op: www.chrisirwin.eu

temp Bewust rijden / Training en scholing
Gerealiseerd door Studio Staalkaart