45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben we een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Trektochten Veluwezoom

MANSOUR'S TREKTOCHT VELUWEZOOM

site 2016 

Ruiters!

Dit voorjaar hebben we driemaal de Mansour Trektocht Veluwezoom gereden met drie enthousiaste groepen ruiters. Dit najaar organiseren we weer een trektocht Veluwezoom en wel van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober!

Er is behoorlijk veel belangstelling voor deelname aan de trektocht en om goed te kunnen plannen en evenwichtige groepssamenstellingen te maken willen we graag inventariseren wie er geïnteresseerd is in deelname.

Geef je interesse voor 15 september door aan

José Metz ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )of

Caroline Neys ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0633034408)

De  Stal Mansour trektocht Veluwezoom:

Het is een unieke ervaring door een uniek stuk natuur. Te paard in een gemoedelijk tempo vanaf Stal Mansour, over Koningsheide naar het Nationaal Park de Veluwezoom. Nagenoeg de hele route loopt door bos en over heide, je zal weinig asfalt tegenkomen.

De eerste dag is een route via de Carolina Hoeve naar Laag Soeren, waar wij (en de paarden) 2 nachten slapen. De 2e dag rijden wij een dagtocht in de omgeving (bijv Loenermark). De derde dag rijden wij (wederom via een prachtige route) terug naar Stal Mansour. Totaal rijden wij deze 3 dagen ongeveer 4-6 uur per dag.

Zoals van ons gewend zorgen wij voor een stel fijne betrouwbare paarden en houden wij zoveel mogelijk rekening met jullie voorkeur. Verder zorgen wij dat jullie deze dagen voldoende te eten en te drinken krijgen.

Aan jullie de taak om vooral optimaal te genieten en daarbij voor je eigen paard te zorgen. Wij zullen samen de paarden voeren en de stallen klaarmaken (en opruimen). De rest wordt door ons geregeld, vervoer van bagage, eten, drinken, alles (hulp bij afwas is natuurlijk altijd welkom, maar geen verplichting).

Jullie slaapplaats betreft een 2- en een 4-persoons kamer met gedeelde douche en toilet. Er zijn dekbedden aanwezig. Graag zelf een 1p-dekbedovertrek/hoeslaken (of slaapzak) meenemen.

Ontbijt en diner nuttigen wij in de boerderij, lunchen doen wij onderweg, veelal met paard in de hand om zo optimaal mogelijk van de natuur te genieten.

De kosten voor dit compleet verzorgde driedaagse arrangement bedragen 360,00 euro (inclusief paard, eten, drinken, overnachting, vergunning Veluwezoom, bagagevervoer, evt. assistentie onderweg en begeleiding). Met een MRB paspoort ontvang je 15,00 euro korting en als je je eigen paard of pony meeneemt dan bedraagt de korting 40,00 euro.

Er is slecht 1 ‘maar’: we verwachten van deelnemers een rijniveau minimaal gelijk aan het ruiterbewijs en om onze paarden goed en gezond te houden, juist ook bij dit soort intensieve tochten, houden we een maximum lichaamsgewicht van 90 kg van de ruiter aan.

 

 trek 2016

temp Trektochten Veluwezoom
Gerealiseerd door Studio Staalkaart