45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben we een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Paarden te koop

Daar wij het graag goed willen doen voor onze paarden moeten we ook wel eens iets voor deze trouwe medewerkers beslissen....... Voor ons Pjotr en Neron hebben wij besloten om deze paarden te verkopen zodat ze het wat rustiger aan kunnen gaan doen.

Heeft u belangstelling dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of contact opnemen met Gea.

Hieronder de beschrijvingen die ook op deze site staan:

Neron

Naam: Neron
Geboortedatum: 01-05-2002
Kleur: Veranderlijk
Geslacht: Ruin
Ras: Van-alles-wat
Stokmaat: 1.51m
Op stal sinds: 2009

Hoi . Ik ben Neron . Ik ben een kruising van meerdere rassen maar niemand weet eigenlijk precies wie mijn ouders zijn. Ik heb ‘opsporing verzocht’ al gemaild ! Zelf denk ik dat mijn vader een fjord was en mijn moeder een trekpaard . Ik ga vaak naar de kapper voor een leuke coupe . Mijn manen staan dan recht overeind . Ik rij met volwassenen en met kinderen in de les en vind zelf dat ik heel goed doe. Sinds kort heb ik nog een hobby erbij en mag ik bij Frieke in de les vaak Western-rijden, met een echt westernzadel, ik voel me dan heel trots ! Mijn lievelings kleur is shabbywit.

Pjotr

Naam: Pjotr
Geboortedatum: 1 mei 1996
Kleur: Zwartbont
Geslacht: Merrie
Ras: Tinker
Stokmaat: 1.52 m 
Op stal sinds: 2001

Hallo, ik ben Pjotr en ik ben geboren in 1996. Toen ik 4 jaar was kwam ik hier wonen. Ik was toen nog wel heel erg bang voor mensen.. Ik woonde in een grote trailer en moest nog veel leren. Intussen ben ik wel een hele mooie dappere Tinker geworden van 1.52 m . Zelfs de allerkleinste kinderen kunnen op mij rijden want ik doe altijd heel voorzichtig met mijn ruitertjes. Het leukste vind ik hoge-veluwe-ritten, want dan kan ik tenminste een beetje doorgalopperen. Ik loop in een heleboel lessen mee, want de volwassen mensen rijden ook graag op mij. Helemaal als ze een beetje bang zijn, dan kan ik ze vaak wel helpen om een beetje dapperder te worden. Sommige mensen denken dat Tinkers sloom zijn, maar zo ben ik helemaal niet. Zelfs springen kan ik best heel goed, en als het te moeilijk is dan loop ik gewoon de hele hindernis omver, zo kom je ook aan de andere kant Ik ben een sterk, lief paard wat altijd braaf mijn rondjes loopt. Mijn lievelingskleuren zijn zwart en wit.


temp Paarden te koop
Gerealiseerd door Studio Staalkaart