Doe mee met HorsEscape 2019!

Plezier met stalgenoten en samenwerken met je paard, dat is waar het om draait tijdens het event ‘HorsEscape’. De tweede editie van dit event, georganiseerd door Bit samen met Horse & Dog of course, is op zaterdag 18 mei 2019. Durf jij de uitdaging aan?

Meestal vorm je in de paardensport alleen met je paard een team, maar tijdens HorsEscape heb je de hulp van meer teamgenoten hard nodig.

Jullie paarden zijn gestolen tijdens een overval op de postkoets en na een lange zoektocht hebben jullie ze weer gevonden en terug gestolen van de paardendieven. Maar die paardendieven hebben jullie vluchtweg ‘geblokkeerd’ met allerlei raadsels en opdrachten. De dieven hebben inmiddels de achtervolging ingezet en jullie moeten hen voor zien te blijven. Jullie hebben 2 uur de tijd om de paarden veilig te stellen!

In teams van 3 tot maximaal 8 personen ga je van start om de juiste route naar de finish te ontcijferen.

Enkel door opdrachten uit te voeren kun je de weg naar de finish achterhalen! Deze opdrachten variëren van raadsels tot behendigheid en van ‘spannende dingen voor je paard’ tot rekenwerk. Door samen de opdrachten uit te voeren en efficiënt samen te werken is HorsEscape een unieke manier om de band met je paard én teamgenoten te versterken.

Welk team weet de opdrachten goed en het snelst binnen de tijd uit te voeren, en mag zich winnaar noemen van HorsEscape 2019?

Meer informatie en inschrijven, klik hier!!