Altijd iets te doen bij Stal Mansour

Activiteiten

Van filmcrews tot ons trompetterkorps te paard: kom je bij ons langs, dan kun je van alles verwachten. Naast de dagelijkse lessen en ritten in de weekenden, organiseren we allerlei activiteiten, voor jonge en oude ruiters, voor families en bezoekers, voor bedrijven en tv-producenten. Op ons terrein – maar ook bij anderen op locatie.

Image

Trompetterkorps

Ons trompetterkorps geeft je een machtige ervaring. Het trompetgeschal, de trappelende hoeven, de herauten in kostuum en met veer op de hoed – je waant je in een andere tijd.

Bedrijfs- en familie-uitjes

Toe aan eens iets heel anders voor je familiefeest, personeelsuitje, teambuilding of jubileum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Veulentjeslessen voor kinderen tussen 5 en 8 bij Stal Mansour in Arnhem
Image

Film en tv

Onze paarden hebben nogal wat in hun mars. In sommige schuilt zelfs een film- of tv-ster! Niet in allemaal natuurlijk, maar we hebben een aantal paarden die het graag doen.

Equimanagement

Coachend leidinggeven, leidinggeven zonder dwang: je kan er als manager anno nu niet meer zonder. Met Equimanagement versterk je deze competenties.

Veulentjeslessen voor kinderen tussen 5 en 8 bij Stal Mansour in Arnhem
Image

Ruiterscouts

De scoutinggroep Anne de Guigné is een van de drie ruiterscoutinggroepen in Nederland. Zij combineren scouting met paardrijden en dat maakt de groep zo bijzonder.

Ponykampen

Ben je tussen de 8 en 13 jaar? En lijkt het je leuk om een hele week met pony's om te gaan in de vakantie? Dan is dit echt iets voor jou!

Veulentjeslessen voor kinderen tussen 5 en 8 bij Stal Mansour in Arnhem
Image

Boogschieten te paard

Iedere training begint met een training te voet. Daarna gaan we te paard. We kijken rustig naar jouw paard en de mogelijkheden.