Paardrijden bij Stal Mansour

Buitenritten

Je ziet ze overal op ons terrein: ruiterpaden die de bossen ingaan. We zijn dan ook omringd door de mooiste natuurgebieden in Nederland. Zo is de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe aan de overkant, op nog geen 2 minuten rijden. De schitterende bossen van Warnsborn en Schaarsbergen grenzen aan onze bosrijbaan. Ietsjes verder, maar ook nog altijd dichtbij liggen de glooiende heidevelden van de Posbank en de eindeloze bossen van Planken Wambuis.

Voor onze eigen ruiters én voor ervaren ruiters van buiten, organiseren we geregeld buitenritten: bosritten of struinritten over de hoge Veluwe. Van 2 uur tot hele dagtochten. Een paar keer per jaar organiseren we zelfs 3-daagse trektochten over de Veluwezoom, het oudste nationaal park van Nederland.

Bosritten

Op zaterdagen en zondagen organiseren wij regelmatig buitenritten van 2 uur. Deze ritten voeren je door de dichte bossen en historische landschappen van Warnsborn en Schaarsbergen.

Image
Image

Struinritten

Eigenlijk is er maar één manier om wild te spotten op de Veluwe: vanaf een paardenrug. De geur van de paarden maskeert die van de mensen, waardoor je het wild van vlakbij bewondert.

Trektochten

Altijd al gedroomd van een trektocht door het mooiste natuurgebied van Nederland? Sinds 2014 organiseren wij trektochten over Nationaal Park de Veluwezoom.

Veulentjeslessen voor kinderen tussen 5 en 8 bij Stal Mansour in Arnhem
Image

Mennen

Wil je eens op een heel andere manier van de samenwerking met je paard genieten? Dan is mennen wellicht iets voor je.

Ruiterbewijs

Met een Ruiterbewijs toon jij je ruitervaardigheden. Wij organiseren weekenden waar je 1, 2 en 3 – inclusief examen – kunt doen.

Veulentjeslessen voor kinderen tussen 5 en 8 bij Stal Mansour in Arnhem