Naar buiten bij Stal Mansour

Bosritten

Op zaterdagen en zondagen organiseren wij regelmatig buitenritten van 2 uur. Deze ritten voeren je door de dichte bossen en historische landschappen van Warnsborn en Schaarsbergen. Elk seizoen is hier mooi. In de lente en zomer geniet je van de lange groene lanen, de zon op je gezicht en de velden vol zonnebloemen. In het najaar zijn er de paarse heidevelden en de goudgele bomen. En wat dacht je van de knisperend wit besneeuwde bossen in de winter?  

Ervaren ruiters

Wanneer je een ervaren ruiter bent en de 3 gangen stap, draf en galop goed beheerst, ben je welkom om een bosrit te boeken. Je kunt dan mee op één van de geplande ritten in het weekend. In de agenda zie je of er nog plaats is. Voor je eigen veiligheid, die van de groep en van onze paarden, kan het zijn dat wij je vragen voor te rijden. Twijfelen we, dan kun je helaas niet mee.

Wil je liever op een doordeweekse dag met een besloten groep een bosrit maken? Dat kan. Wanneer de groep uit minimaal 6 personen bestaat, is het tarief gelijk aan de weekendritten. Bij minder dan 6 personen rekenen we een ander tarief per persoon.

Download alle tarieven

.