Activiteiten bij Stal Mansour

Bedrijfs- en familie-uitjes

Toe aan eens iets heel anders voor je familiefeest, personeelsuitje, teambuilding of jubileum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze foyer is geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen. En ons mooie terras is uitstekend te gebruiken om te dansen of te barbecueën.

Activiteiten en arrangementen

Elke activiteit of arrangement begint met een rondleiding over de manege. We vertellen over het houden van paarden en de verschillende facetten van het manegebedrijf. We laten jullie de stallen zien, de zadelkamers en onze unieke actiefstal – die al vaker in het nieuws is geweest. Na afloop kunnen we ook de complete catering voor je verzorgen.

Introductielessen paardrijden

Voor beginnende en gevorderde ruiters bieden wij een gevarieerd programma. Ervaren instructeurs begeleiden je veilig en vertrouwd bij de eerste paardrijdervaring. Samen poets je de paarden en krijg je duidelijke uitleg en begeleiding bij het zadelen. Daarna gaan we rijden: de manier om op een veilige en verantwoorde manier kennis te maken met ruitersport. Gevorderde ruiters kunnen – na het voorrijden – onder leiding mee het bos in. Veiligheid is voor ons heel belangrijk. Daarom willen we wel zien dat je echt goed kunt rijden voor je mee het bos gaat.

Dagcursussen Equimanagement 

Coachend leidinggeven, leidinggeven zonder dwang: het zijn allemaal competenties waar managers anno nu niet meer zonder kunnen. Wij helpen je graag deze competenties te versterken. Ook in 1 dag, als teambuilding bijvoorbeeld, leren onze paarden je veel over je eigen mogelijkheden en uitdagingen. Lees verder.

Dagcursussen en workshops mennen 

Zie jij jezelf al op de bok van een koets zitten? En ervaren hoe het is om te mennen? Het is een machtige ervaring! Binnen een dag leer je – onder toezicht en begeleiding van een instructeur – zelfstandig een paard voor de koets besturen.

Geen behoefte aan een specifieke activiteit of arrangement? Je kunt ook een prachtige wandeltocht maken door de bosrijke omgeving.

Wil je meer informatie? Of meteen een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op.