Paardrijden bij Stal Mansour

Rijlessen

Of je nu 10 of 88 bent: leren paardrijden kan op elke leeftijd en op elk niveau. Wij vinden het vooral belangrijk je samen met je (manege)paard geniet van het rijden. En op een natuurlijke manier steeds verder komt. Wil je weten hoe ver je bent? We organiseren een paar keer per jaar wedstrijden, van M&RB-niveau D1 tot en met D28.

Onze instructeurs zijn gemotiveerd, enthousiast én gediplomeerd. Ze nemen rustig de tijd voor je. Lees over de MRB-instructeursopleiding.

Ook onze lespaarden en -pony’s zetten zich graag voor je in. Omdat ze samenleven in een bewegingsstal hebben ze tijdens de les alle aandacht voor hun ruiter. Lees meer over de bewegingsstal.

Leer de basis

Nog geen rijervaring? Dan helpen wij jou of je kind stap voor stap in het zadel. We nemen je mee in de praktijk én de theorie, zodat je een goede basis en zit ontwikkelt. 

Image
Image

Verdiep je rijervaring

Net de basis onder de knie? Of al decennia aan ervaring? We hebben verschillende lesgroepen, op verschillend niveau.

Tarieven en abonnementen

Kom je vast bij ons rijden, dan sluiten we een lesovereenkomst in de vorm van een abonnement af. Maar losse lessen of aan een buitenrit meedoen kan ook.

Image
Image

Onze afspraken

We vinden het belangrijk dat onze manege een fijne, gezellige en veilige omgeving biedt aan iedereen. Daarom hebben we een paar afspraken op papier gezet.