Stal Mansour

Route en parkeren

Zo kom je met de auto

Ben je minder goed bekend in de omgeving? Dan kun je het best vanuit Arnhem centrum de ANWB-borden richting Nationaal Park de Hoge Veluwe volgen. Ons bedrijf ligt recht tegenover ingang Schaarsbergen van dit park. Onze eigen ingang vind je om de hoek, aan de Kemperbergerweg.

Ben je bekend in Arnhem? Via de Schelmseweg (hier liggen het Openluchtmuseum en Burgers Zoo aan) rijd je de Kemperbergerweg op, richting Schaarsbergen. Na ongeveer 3 kilometer rijd je onder het viaduct van de A12 door en na 150 meter zie je de blauwe borden met ‘manege’. Hier ga je linksaf en rijd je ons terrein op. (Dit is tegenover het kerkje en naast de brandweeracademie aan de linkerzijde.)

Kom je vanaf Otterlo of Hoenderlo / Apeldoorn (de Koningsweg)? Dan is ons terrein recht tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Onze ingang vind je om de hoek, aan de Kemperbergerweg.

Parkeren

Het hek voor het manegeterrein staat overdag meestal open. Is dat niet zo, druk dan op de grote rode knop om het hek te openen. Achter het hek is ruime parkeergelegenheid voor personenauto's, trailers en vrachtwagens. Zijn onze parkeerplaatsen vol, dan kun je altijd bij de buren van het NIPV je auto plaatsen.

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Vanuit Arnhem stopt lijn 9 van Breng bijna voor de deur. Je stapt uit bij het ‘Museum 40/45’ of bij de Brandweeracademie (NIPV).