Paardrijden bij Stal Mansour

Verdieping

Jeugd vanaf 8 jaar 

Ben je 8 jaar of ouder en heb je voldoende ervaring om in een groepsles in te stromen? Dan kijken we samen wat een geschikte les voor je is. Eventueel maken we eerst een afspraak voor een proefles om te zien wat je niveau is. Hebben we een geschikte les voor je gevonden, die past bij jouw niveau, dan kun je een abonnement afsluiten en beginnen!

LET OP: Ruiters met ervaring kunnen zich nog aanmelden, voor de beginnende ruiter is een STOP

Volwassenen

Hoe ver je ook bent, er is altijd nog meer te leren! Daarom hebben we voor volwassenen met rijervaring allerlei verschillende lesmogelijkheden, op verschillende niveaus. Kies bijvoorbeeld voor een privéles of een groepsles. Doe mee met je eigen paard of rij op één van onze paarden.

Dressuurlessen

Je houding, je zit, je hulpen: in onze dressuurlessen staan we uitgebreid stil bij de basisprincipes van dressuurmatig rijden. En we verfijnen wat beter kan.

Buitenrijlessen

We geven lessen voor ruiters die graag in het bos willen rijden, zodat je goed voorbereid bent op het buitenrijden. Vanaf onze manege kun je zo het bos in of de hei op.

Spring- of crosslessen

Onze springlessen geven we in de buiten- en binnenmanege, en op onze eigen crossbaan.

Afhankelijk van het weer en het seizoen rijden we in de binnen- of buitenmanege, of in de bosrijbaan. Voorkeur voor een les? Of benieuwd naar de lestijden?

Neem dan contact met ons op.

LET OP: Ruiters met ervaring kunnen zich nog aanmelden, voor de beginnende ruiter is een STOP

Lessen in de Irwin-methode

Chris Irwin is een Canadese paardenexpert. Wereldwijd geeft hij trainingen en coacht hij instructeurs. Zijn methode – Irwin Insights – is gebaseerd op het begrip 'horsemanship', een manier van paardrijden die uitgaat van de samenwerking tussen mens en paard. In plaats van het opeisen van gehoorzaamheid van het paard en het correct aanleren van commando’s, gaat Irwin uit van empathie. Van rijden met begrip voor gedrag en taal van het paard. Zodat de ruiter het paard aanvoelt en het gedrag begrijpt.

Een aantal van onze instructeurs is gecertificeerd om les te geven volgens zijn methode. Ook komt Chris Irwin regelmatig bij ons langs voor gastlessen en colleges.

Wil je er een gastles bijwonen? Zodra we weten wanneer hij komt, kondigen we de gastlessen in onze agenda aan.

Wil je meer weten over deze methode? Lees verder op chrisirwin.com of neem contact met ons op.

Download alle tarieven

Stal Mansour logo