Naar buiten bij Stal Mansour

Mennen

Wil je eens op een heel andere manier van de samenwerking met je paard genieten? Dan is mennen wellicht iets voor je. Voor veel paarden is het een welkome afwisseling. En voor de menner is het een bijzondere sensatie om zo de kracht van een paard te voelen.

Snuffelcursus Mennen

In onze SnuffelCursus leer je in ongeveer 2 uren zelf optuigen, inspannen en sturen. Het programma van deze cursus bestaat uit theorie, veel veiligheden, het inspannen en het leren vasthouden van de leidsels volgens het Achenbach-systeem. Dit is een 150 jaar oud systeem, gebaseerd op diervriendelijkheid.  Na de theorie zit je zelf al op de bok en rijd je onder begeleiding rond als een "echte koetsier." 

Vervolgcursus

Tijdens deze cursus oefenen we in de ochtend opnieuw het optuigen, inspannen en het sturen. In de middag maak je dit keer een bosrit, waarbij je meer de  "touwtjes" in handen hebt. Je instructeur zit en blijft naast je op de bok.

Privémenles

Heb je de smaak te pakken? Of wil je (extra) oefenen voor het halen van het menbewijs? Dan kun je bij ons ook voor privémenlessen terecht.

Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.

 

Download alle tarieven