Stal Mansour

Veelgestelde vragen

Kan ik direct beginnen met lessen bij jullie?
Helaas hebben we op dit moment een wachtlijst voor beginnende ruiters. Wanneer je precies aan de beurt bent, kunnen we nu ook niet zeggen. Het verloop bij ons is namelijk niet heel groot. Ruiters die al wel veel ervaring hebben kunnen zich wel opgeven, we zoeken dan een plaatsje in een les van je eigen niveau.

Kan ik mijn kwartaalabonnement ook tijdelijk stopzetten, bijvoorbeeld vanwege ziekte?
Verandert plots iets in je thuissituatie of ben je langer ziek, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan bespreken we je situatie en bevriezen in overleg je abonnement. Kun je weer rijden, dan gaat je abonnement weer lopen. Per geval bepalen we of het ook mogelijk is geld terug te storten of later je lessen 'op te rijden'.

Kijk voor meer informatie over de kwartaalabonnementen bij onze afspraken.

Hoe vaak mag ik lessen inhalen als ik op mijn vaste dag niet kan?
Als er in een andere les voldoende ruimte is, mag je – in overleg – je les zo vaak als je wilt inhalen. Let er wel op dat we, wanneer je meer lessen rijdt dan standaard in je abonnement zit, die lessen apart in rekening brengen. Daarvoor hanteren we je abonnementstarief.
Bekijk hoeveel dat precies is in de tarieven.

Wat gebeurt er als ik extra lessen wil volgen, buiten mijn vaste les om?
Je mag altijd extra lessen inkopen. Wanneer je meer lessen rijdt dan standaard in je abonnement zit, brengen we die lessen wel apart in rekening. Daarvoor hanteren we je abonnementstarief.
Bekijk hoeveel dat precies is in de tarieven.

Mag ik ook vrij rijden om een les in te halen?
Dat kan soms. Overleg met je lesgever of het in jouw geval mogelijk is.

Wat als ik vaker dan 1x per week ga rijden?
Als je 2 keer in de week rijdt, dan kun je 2 kwartaalabonnementen afnemen. Bijvoorbeeld 1 abonnement voor de lessen op dinsdag en 1 voor de lessen op zaterdag.
Kijk voor meer informatie over de kwartaalabonnementen bij onze afspraken.

Kan ik mijn abonnement ook gebruiken voor speciale lessen en of buitenritten of andere bijzondere evenementen?
Nee, deze gaan niet meer van de lesuren van je abonnement af. Die betaal je dus los aan ons. De tarieven zijn wel gelijk aan de tarieven van je kwartaalabonnement. Bekijk hoeveel dat precies is in de tarieven.

Kunnen we paarden huren voor een buitenrit?
Nee, dat kan niet. Bij onze buitenritten gaat altijd één van onze eigen begeleiders mee. Buitenritten zijn bij ons bovendien alleen voor ervaren ruiters. Voor je eigen veiligheid, die van de groep en van onze paarden, kan het daarom zijn dat wij je eerst vragen voor te rijden. Twijfelen we, dan kun je helaas niet mee.    

Is het mogelijk om af en toe een les mee te rijden, zonder dat ik een abonnement en lesovereenkomst bij jullie heb?
Jazeker – als je goed kan rijden, we je niveau kennen en er plaats is in een groep die bij je niveau past.

Kan ik een rijbaan huren en van mijn eigen instructeur les krijgen?
Nee, dat is niet mogelijk.

Wordt mijn les doorberekend als ik niet op de afgesproken tijd kom?
Ja, dan rekenen we de les door en halen die van je kaart. Ben je verhinderd, zeg dan 24 uur van tevoren af. Meer hierover lees je in onze afspraken.

Geven jullie in de vakanties ook lessen?
Jazeker, in de vakanties gaan de lessen gewoon door. De gemiste lessen kun je inhalen. Lees tot wanneer dat kan in onze afspraken.

Kan ik een paard leasen of bijrijden?
Nee, wij hebben geen lease-, verzorg- of bijrijdpaarden. Je bent natuurlijk altijd welkom om langs te komen en te informeren naar je les- of buitenritmogelijkheden.

Hebben jullie verzorgpaarden?
Nee, wij hebben geen lease-, verzorg- of bijrijdpaarden. Je bent natuurlijk altijd welkom om langs te komen en te informeren naar je les- of buitenritmogelijkheden.

Kan ik bij jullie stage lopen?
We hebben soms stageplekken. Hier vind je het formulier voor het aanvragen van een stage.